dissabte, 18 de juny del 2011

Bici bolets

Avui sortia sol ja que Joan i l'Albert havien quedat amb en Gerard per anar a fer una ruta per la Plana i en Javierre esta a la Quebrantahuesos.

Vistes desde els Bassis

He sortit tard i he decidit anar per la zona dels Bassis ja que la setmana pasada vaig perdre les ulleres i he pensat que potser encara les trobaria pero no he tingut sort.Pujant pel cami que porta al mirador dels Bassis m'han cridat l'atencio un  parell de bolets,eren rossinyols!! i aqui s'ha acabat la bici per avui,es que els bolets son la meva gran altre aficio,he aparcat la bici hi ha buscar una mica pels voltants no gaire,perque anant calsacurt quedes ben esgarrinxat,doncs ara dos aqui tres alla i ja m'ha passat l'estona gairabe una hora i mitja voltant i ja ha sigut hora de tornar cap a casa amb els bolets dins la motxilla.

Resultat de la collita



Avui de kilometres molt pocs gairabe n'he fet mes a peu nomes 8km i el resultat de la collita 35 rossinyols i un ciureny que per ser el primer dia esta molt be, espero que dema em dediqui a fer mes kilometres que sino perdrem la poca forma que tenim.

1 comentari: