diumenge, 12 de juny del 2011

La Sortida Rupit-Pendis-Perer-Bach-Rupit

La sortida d'aquest dissabte es una repeticio de la setmana pasada pero amb el terreny molt mes moll baixant aigua per tot arreu i fang a dojo.
Baixant cap al salt de Sallent
Vam sortir amb en Joan,l'Albert marcé i el Javierre que va venir amb bici nova una niner.Vam sortir direccio a Can Camas,corriol,cap a la Casassa fins aqui el terreny estava força be pero a partir de la Casassa i anant cap Castellet el terreny ple de fang i aigua per tot arreu baixant cap al Salt de Sallent ens trobem a veure com creuem el riu ja que baixava molta aigua jo vaig optar per pasar descals i vigilant els altres van pasar amb la bici pero a mig creuar peus a l'aigua ja que costava mantenir l'equilibri acabem de pasar el riu pujem cap al roque aqui en Marcé ens deixa perque habia de marxar.
Creuant el riu


Seguim nosaltres tres cap al Pendis pujar cap a la Palomera i direccio al diposit jo anava justet de forces pero el Javierre no se si era la bici pero tirava amb força,despres del diposit cap al Perer pujar a la Font de l'Avena que deu n'hi do com puja i despres ja baixar cap al Bach.

Anant cap al Roquer
Aqui el Javierre i jo vam baixar per la carretera fins a Rupit i en Joan va seguir cap al cami ral i baixar cap a Renyins i cap a Rupit.
Nosaltres ens van sortir uns 35 km i en Joan en va fer uns 40 pero amb el fang i tot sembla que n'haguesim fets molts mes i vam arrivar que feiem un bon goig enfangats fins a dalt de tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada