divendres, 24 de juny del 2011

La sortida Rupit-St Corneli-Cantoni-Rupit

Sortida de St Joan i havent pasat una nit de revetlla molt tranquila fent sopar amb la colla d'amics hem quedat amb en Joan i l'Albert amb l'intencio de fer una sortida per provar alguns camins nous.

Pasant per les antenes
Hem sortit per un dels cantons que es mes dur de començar pujar cap al soler seguir direccio al Perer i seguir pujant per la pista fins a Rajols i despres pujar un tros mes fins a dalt el collet de Rajols son 6 kilometres d'anar pujant que de sortida deu n'hi do.

Sant Corneli







Despres d'agafar una mica d'aire a dalt hem enfilat cap a les antenes on comença la baixada pasem per la font de l'Avena i anem baixant fins l'ermita de Sant Corneli, feia molt temps que no hi anava i m'ha fet gracia pasar-hi.

Font del Faig


Despres de pasar St.Corneli agafem el cami cap a la Cau cami que han arreglat i que esta molt be anem a buscar la pista que porta a Cantoni i baixem per un cami que porta a la font del Faig aquest era un tros nou i baixa força pero es de bon fer.





Enmig de les mates
Hem seguit cap a buscar la carretera principal la creuem i aqui buscavem un cami que en havien dit que ens portari cap al cami ral pero a la primera no ha sigut el bona i semblavem uns senglans per el mig de les mates.

Baixant cap al Cami Ral



Despres de recular a la segona a sigut la bona i hem anat a trobar el cami ral on hem pujat cap al Colomer i seguir per anar a fer el collet de Pixanuvies sortir a Renyins i baixar per la Rovira en total uns 28km fets trenquilament i arribant a Rupit per anar a estrenar la piscina nova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada