dissabte, 4 de juny del 2011

La sortida Rupit-Castellet-La Palomera-el Bach-Rupit

La sortida d'avui l'hem començada de manera diferent,haviem quedat amb en Joan al forn de l'Era i quan i hem arrivat la gent de Tracks del diable non stop ja tenien l'avituallament apunt i hem decidit veure com pasaven els primers vaja gairabe no els hem vist pasar perque els primers anaven un grup de 10 o 12 i n'hi han parat amb els kilometres que quedaven i anaven a tota candela,per cert en Cristian d'independent anava al davant en Tarres tambe hi era i els altres no he tingut temps de reconeixels,espero que els hi hagi anat molt be.
Baixant cap a Castellet
Despres de veure'ls pasar ham començat la nostra ruta sortint cap a can camas seguint cap al Pla de l'Igol i anat direccio la Casassa,on  hem tornat a trobar gent de la Tracks com en Miki,hem seguit cap a sobre els plans de la casassa i ens em desviat per anar a buscar el cami que baixa cap a Castellet,esta una mica brut i amb forces pedres pero es pot baixar.
Vista de l'Agullola





Un cop a la casa de Castellet hem seguit cap al pont del garvet per baixar cap al Salt de Sallent on encara pujaven els ultims corredors de la Tracks,hem pasat el salt i enfilem cap al Roquer on parem a fer un mos hi hem vist que começava a ploure una mica decidim baixar cap el Pendis la pluja era mes intensa pero es podia anar tirant pujem per la baga del Pendis i abans d'arrivar a dalt la Palomera ha caigut un xafec impresionant que ens ha obligat a amagar-nos sota els arbres al principi molt be pero despres estavem molls com si haguesim estat parant la pluja.

Aqui estem ben amagadets

En Joan al mig de la boira

Arribem a dalt la Palomera i una boirada de por pero a sigut un moment, hem seguit direccio al diposit per pujar cap al Felips i direccio al Perer on pujem cap al grau del Perer i que puja cap a la Font de l'Avena aquest tos hem fet uns 300 metres a peu perque el cami esta molt malament un cop a dalt agafem el cami per anar a sortir al Bach hem volgut provar un cami nou i no ens ha sortit gaire be pero al final hem sortit al bach pasant per el mig de les mates,un cop al Bach agafem la carretera asfaltada fins al trencant d'anar Rajols i baixem per la Fabrega,la Sala i arrivar a Rupit.
Ens han sortit 34km i hem arrivat ben molls despres cap a pasar un mangerasu a la bici i una bona dutxa que la necesitavem.

1 comentari:

  1. OStres! jo no vaig ni veure qui hihavia a Rupit! pero mirant una foto de les que he posat al Blog, si que em sembla que veig algu de vosaltres davant del Forn!

    ResponElimina