dissabte, 9 de febrer del 2013

Una mica de neu

Sortida amb força fred i amb una mica d'enfarinada que va caure el divendres el vespre,per començar he pujat cap el Soler,Felips,la Ferradera i el Perer després agafo la carretera fins els Bach i segueixo cap a Comajoan i tiro fins a trobar la tanca que hi ha direcció al Sant Crist,on agafo el corriol que va cap el Sangles,aquí ja hi havia una mica de neu.
Vistes des de sobre el St.Crist
Un cop al Sangles veig unes roderes que van cap a un camí i les segueixo el camí esta prou be, amb alguna zona tècnica al principi però després esta net i es de bon fer,he seguit baixant fins a sortir a la Codina on agafo la pista asfaltada tiro cap a Pujolriu,la Garganta i fins el Coll.
Una mica de neu baixant a la Codina

Vistes de la Garganta
Baixant cap a Pont de Províncies
Passo el Coll, el Torrent i segueixo cap a Comaserra, aquest tros es on hi ha mes neu,baixo cap a Pont de Províncies, vigilant de no caure, vaig cap el Pla de l'Igol i arribo a Rupit baixant per la zona de Can Cames i Santa Llúcia,avui han sortit 27 km.
 Pot ser que molts dies passi pel mateixos llocs però mai es igual uns dies esta sec,altres moll amb glaç... avui a tocat una mica de neu.

Enllaç amb el Wikiloc:
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3961296

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada