diumenge, 24 de febrer del 2013

Perill!!!, Neu i Glaç.

Després de la nevada de la nit de divendres a dissabte i no sortir ahir,avui tocava agafar la bici ,a la nit s'ha arribar a -9 però a l'hora de sortir nomes eren -2, tot i així tocava vigilar que segur que hi havia molts llocs glaçats.
He sortit força tard començant a pujar cap a Santa Llúcia i Can Cames,la pista estava neta bon senyal,pujo cap el bosc de Corriol hi ha una mica de gel però es puja be,faig tot el Pla de l'Igol segueixo cap a Caselliques i el Pont de Províncies.
Can Cames
Passat el Pont de Províncies el camí ja estava mes brut,decideixo pujar a la Jaça el primer tros es va fent mig be però després quan es mes dret,impossible pujar tot gel gairebé n'hi a peu t'aguantaves dret faig el tros mes glaçat a peu,no es gaire, pujo a la bici i fins a dalt als plans on hi ha força neu,es nota que costa una mica mes pedalar.
Pujant a la Jaça,molt glaçat

Plans de la Jaça

Força neu a sobre la Salut
 Segueixo cap a sobre la Salut,potser el tros amb mes neu,Rocaroja i agafo el camí que surt a l'estany del Coll tiro cap el Torrent vigilant que hi ha algun tros molt glaçat i anat sol val mes vigilar i no prendre mal,arribo el Coll vaig cap a Renyins per agafar el camí que va per la carena i surt a Pruit on ja agafo la pista asfaltada per baixar cap a Rupit.
Vistes del Torrent amb el Pla d'Aiats de fons
Arribant a Pruit
Ha sigut una ruta curta de 20km,però amb neu i el gel que hi havia ja esta be.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada