dimecres, 29 d’agost del 2012

De nou a Bellmunt

Després de les Vacances i de tornar a la normalitat avui tocava pujar a Bellmunt per veure com estem de forces després de tants dies de festa i la conclusió a estat molt positiva.
Nomes de sortir ja m'he trobat en Cristian que ja en baixava,i es que no para mai,he anat pujant a un ritme comode pero ja de bon principi notava que anava millor que altres dies,suposo que aquestes vacances sortin tres cops per setmana tambe es nota, i el temps tambe hi ha ajudat estava nuvol i queien gotes i aixo m'agrada molt mes que no pas el sol i la calor,he seguit pujant a un ritme que anava comode sense patir mes del compte pero del parquing fins a dalt he volgut apretar una mica mes ja que veia que anava be de temps hi he arribat a dalt força trinxat intentant baixar dels 40 minuts pero no ha estat posible al final 40:06 record personal i em sembla que sera el meu tope de l'any ja a partir d'ara tocara treballar molt per la 2ª Marxa btt rupit i pruit que ja es va acostant i com a molt podre sortir un dia per setmana.

2 comentaris:

  1. ueee no vam tornar a pujar, la pluja ens va espantar! compteu a nosaltres a Rupit, mes d'un venim:):):):

    ResponElimina
  2. Aixo que va ploure ben poc nomes algun tro pero estan alla dalt no feia gaire gracia i va ser arribar a dalt i baixar com un llampec.
    Us esperem a Rupit el 6 d'octubre.

    ResponElimina