dilluns, 25 d’abril del 2011

Quarta sortida de Setmana Santa Cantoni-St.Pere-l'Esquirol-Cantoni

El temps ens ha respectat per poder fer una de les sortides que teniem pensada per aquests dies baixar de Cantoni i fer una volta per la zona de Sant Pere.
Tota la colla
Em sortit de Cantoni amb en Joan,l'Albert mercé,l'Albert Javierre,en Gerard en David i jo.Hi havia un temps força enboirat pero mirant cap a la plana es veia mes bon temps i em decidit fer la ruta prevista.
Em començat baixant cap a Can Mon i anar cap a la pista que porta a Cabrera i seguir cap al collet de cal Vidrier i anant com si volguesim agafar la serra del feu pero ens em desviat per el cami de sota,es un corriol que jo no havia fet mai i la veritat es que m'ha agradat molt es un cami estret i molt maco avui estava força moll pero es baixava be i sembla que temps enrera hi habien fet descens ja que hi han palets posats per fer algun salt,el corriol ens a portat a mig cami de la serra del Feu.
Baixant per el corriol
Em fet un tros no gaire llarg de la serra del Feu i ens em deviat per un altre corriol tambe molt xulo que ens a portat cami de les Salines em pasat la casa i seguir per anar a trobar la carratera de la vola aixo si travassant el riu que baixava força aigua i quedant una mica molls de peus i del riu fins la carretera puja força.
Començant el cami cap a la Vinyeta

Despres de creuar la carretera agafem el cami que ens portara cap a la Vinyeta,al principi costa una mica de veure pero el cami esta net i es fa be a mig cami es fa mes ampla hi ha una rampa que puja de valent i com que estava una mica enfangat em suat força un cop a dalt ens queda la baixada fins a la vinyeta tot baixada menys l'ultim tros que torna a picar de cara amunt.

Vistes desde mig cami de la Vinyeta
Un cop fet un mos a la Vinyeta em baixat cap el Forat Mico pasant per la casa de Revasola,feia temps que no hi pasava i el cami esta força trencat, i ja acabar de baixar per la pista fins arrivar a la zona de la Riera,aixo si abans em trevassat el riu quatre o cinc cops.
Creuant el riu Ges
Tornant a creuar el riu





Un cop pasada la zona de la Riera em pujat cap al Puig per agafar un troset la carretera de la Vola i ens em desviat per anar a la casa del Verdaguer aqui el cami s'enfila de valent no es molt tros pero s'ha de pedalar fort,aquest cami ens a portat al costat dela carretera dels tunels de Bracons on em tornat a agafar el cami del Feu.

Vista de Sant pere

Em fet el cami fins al Feu pujant a bon ritme ja que anavem una mica tard em baixat cap a l'Esquirol i em agafat l'empedrat del cami Ral per pujar cap Cantoni que quan ja vas una mica cansat es una mica dur.
Pujant cap al Feu

 




Al final tots em arrivat força cansats pero contents perque la ruta es molt xula en total han sortit 43km.


Enllaç amb el wikiloc:

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1640462
Elevation Profile
Perfil de la sortida 43 km

2 comentaris:

  1. Eps!!! Bona sortida, si senyor!!!

    Bon bloc i bones fotos!! Us afegeixo al meu bloc!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gracies,i es que disfrutem fent aixo.

    ResponElimina