dissabte, 23 d’abril del 2011

Tercera sortida de setmana santa Rupit-Villaret-Cantoni-Rupit

Despres de no sortir el divendres i anar mirant el cel tot el dia vam decidir quedar amb en Joan i l'Albert Javierre,a la nit encara ha plogut pero a l'hora de sortir no feia res i em sortit tal com haviem quedat.
Baixant per Miarons
Em sortit de Rupit anant cap a Cantoni per la carretera per anar agafant el ritme en arrivar a Cantoni i havia boira pero semblava que el temps s'aclaria.Pasat Cantoni tocaven 11 km de baixada pasant per el cami de can Codina i despres de creuar la carratera que porta cap a Tavertet agafem la pista que porta al Villaret de Baix pasant per el Miarons,es una pista que esta força be es tot baixada fins arribar a baix just al costat del panta de Sau.
Vorejant el Panta
Un cop a baix es voreja una mica el panta de Sau i mica en mica es va guanyant alçada,el cami esta be el problema d'avui era que amb la pluja hi habia una mica de fang d'aquell que s'enganxa tant a les rodes,es pasa per el Sarment i abans d'arrivar al Noguer hi han unes vistes incribles del Panta de Sau i la cinglera.

Vista de Sau



Arrivant a la casa del Noguer agafem un corriol que puja bastant dret cap a dalt la casa de Subiranes,el corriol es pasa be pero hi han algunes pedres que amb la pluja patinaven una mica,un cop a dalt tornem a sortir a la carretera que porta a Tavertet per agafar un corriol que ens porta fins a Cal Gabatx i pujar a Cantoni.
Vistes de Sau
Un cop a dins a Cantoni hem agafat el cami surt al Pla d'Ardura per seguir un tros del cami que porta a les antenes i hem baixat per Coll ses Viles seguir cap a la Fabrega i arrivar a Rupit,aquest ultim tros es força trialer i es divertit de fer.
En total em fet 41km i la sort que el temps ens a respectat.
Mirant el Sot de Bala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada