diumenge, 1 de setembre del 2013

Setmana molt aprofitada

Setmana on he pogut fer un parell de sortides entre setmana fent un Bellmunt el dimecres,fent el meu millor temps pujant i després quedant força xop a la baixada per culpa de la pluja, i el dijous sortida suau de 17 km pels voltants de St.Pere.
El Cap de setmana, el dissabte aprofitat per anar amb en Joan i en Carles a netejar camins per la Pedalada de Rupit,no oblideu d'apuntar-vos,hi han molts camins nous i desconeguts que recuperem per la pedalada.
El diumenge sortida amb en Joan Ramon començant la ruta anant cap a Cantoni seguir fins a les Serres on  hem agafat un corriol que va fins el Sunyer,es un camí maco i de bon fer,després hem seguit cap a Puig Guardiola i fer el camí que surt a la pista que va a Tavertet.
Vistes de Tavertet
Passat Tavertet pujem per la pista cap a l'Avenc i seguim direcció Rajols on abans d'arribar-hi anem a buscar el camí de Puig Roma,que esta espectacular,i sortim a la Palomera.
En Joan Ramon baixant per Puig Roma
Per acabar la ruta hem pujat cap als Bassis per baixar pel corriol que surt cap a la zona dels Solans i arribant a Rupit amb 31 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada