diumenge, 25 d’agost del 2013

Ultimes sortides de les vacances

Aprofitant els últims dies de les vacances,demà toca tornar a treballar,per fer les ultimes sortides.
Després de la nocturna de dimecres, el dijous vaig amb en Marc el meu cunyat, que després de deixar un temps la bici si vol tornar a enganxar, vam anar a fer una volta de 19 km per la zona del Colomer,sota Aiats i camí ral per que vagi agafant una mica el ritme sense forçar gaire.
El divendres sortida en solitari anant cap a la Jaça,Roques encantades,la cinglera i salt de sallent uns 21 km i amb la motivació d'intentar millorar algun temps a Strava,que i tenim uns quants piques saludables amb en Joan,l'Albert i en Joan Ramon.
Pla d'Armadans
Avui per acabar les vacances en Marc feia una sortida Rupit-Bojons i he aprofitat per acompanyar-lo fins la presa de Sau.Hem baixat a Sau passant pel Casot i l'Aulet per anar a sortir sota la presa de Sau,la pista esta prou be però amb la pluja d'ahir algun tros estava una mica tou.
Foto de cunyats a la Presa de Sau
Una foto a la Presa i en Marc cap a Bojons i jo amunt cap a Rupit son 15 km per la pista asfaltada que mica en mica van pujant,al final han sortit 31 km que per acabar les vacances ja esta be.

Han estat unes vacances prou aprofitades fent 16 sortides,de no molts kilòmetres i que gairabé surt a dia si dia no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada