diumenge, 8 de setembre del 2013

Variat una curta,una nocturna,netejar camins...

Resum de la setmana que vaig començar el dilluns amb una sortideta de 13 km per la zona de St.Pere,fent una volta pels Mesclaments,el Puig i pujant per Comes fins a l'Hostal del mal Govern i baixa per la Redorta.
Dimecres sortida nocturna amb els ocells de nit,al final 4 ocells,per anar a fer una volta sortint per la vora del Ter seguir cap a Vinyoles per anar a pujar per sobre Oris passar per l'abocador i anar cap a Bajalou,Saderra i tornar a Torelló per vila-seca en total 25km.
El dissabte vam aprofitar tot el mati per anar a netejar camins per la 3ª Marxa Btt de Rupit i Pruit amb l'Albert i en Molas ahir va tocar el mes llarg de tots,i la veritat es que ha quedat espectacular,per sort ara ja falta poc per tenir tots els camins nets i apunt perquè tots els podeu gaudir.
Netejant els camins per la pedalada de Rupit
Avui diumenge amb en Joan Ramon hem fet una sortida per anar a provar un parell de camins de la pedalada per veure com estan,i amb tot el que va ploure ahir els camins estaven genials,al final a sortit una volta de 21km i que tambe hem aprofitat per collir uns quants bolets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada