dilluns, 23 de setembre del 2013

Test recorreguts

Aquests últims dies falta trobar temps per escriure,entre preparar coses per la pedalada de Rupit,festes majors... per sort per encara trobo algunes estones per sortir amb Btt.
Aquests dos últims diumenges han servit per fer els testos dels recorreguts de la 3ª marxa btt Rupit i Pruit, i entre setmana una pujada a Bellmunt.
El diumenge de la setmana passada vaig fer el test de la curta,Ahir amb en Roger,Gerard,Cargol,Carles i en Joan van fer el test de la llarga jo nomes els vaig poder acompanyar un tros.
Ara una mica d'explicació de la ruta, els primers 22 km tan la llarga com la curta van juntes els primers kilòmetres son de pista no gaire ample per estirar el grup després corriol de baixada seguit d'un de pujada per arribar a l'avituallament-esmorzar km 10,després seguim amb un bon tros de corriols per arribar a una zona de puja i baixa on sortirem a un tros asfaltat per anar a buscar la pujada llarga, encara que no gaire ,per arribar practicament al segon avituallament km 20.La curta a partir d'aqui ja es mes pista i  suau fins a Rupit on s'arriba amb 30km.La llarga continua per pista-corriols entre boscos de fageda genials passant per un dels llocs emblemàtics de la zona i amb un final sorprenent.

Fotos fent el test del recorregut



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada