diumenge, 21 de juliol del 2013

Cap de setmana tranquil

Cap de setmana fent un parell de sortides amb tranquilitat i sense pressa, aprofitant per buscar algun corriol nou i parlar amb algun propietari de cara a la 3ªMarxa Btt Rupit-Pruit.
A la sortida de dissabte vaig a pujar cap el Bac per la carretera seguir direcció el Colomer i St.Crist on vaig  aprofitar per provar un corriol nou i força xulo,que em va portar fins la carretera de Falgars vaig pujar cap el Coll per anar fins a sobre la Salut baixar pels Esqueions,que estava molt enfangat,sortir al Pont de Províncies i tornar a Rupit passant per la Fontana i baixant per la pedrera havent fet una volta de 30 km.
L'Agullola vista des de el Castell de l'Envestida
Avui diumenge una volta molt tranquil.la i curta Pujant fins el castell de l'Envestida per gaudir de les vistes després he baixat per l'antic camí de Pujolràs,que es complicat i algun tros l'he fet a peu, després he pujat cap a la Casassa on m'he trobat l'Oriol colomer i després de xerrar força estona, ja que ell tampoc tenia pressa, em baixat junts fins al trencant de Rupit i jo abans d'arribar a casa he anat fins la Palomera on he baixat per un corriol que surt al que puja als Bassis hi he arribat a Rupit pels Solans amb 18 km fets amb molta estona.

2 comentaris:

  1. Eii company,avui he estat per el teu territori amb la de carretera,Coll de Condreu i El Far,bon territori.

    ResponElimina
  2. La veritat es que tenim un bon territori per anar amb bici,si un dia us animeu a fer algo de btt per aqui dalt aviseu que muntarem alguna cosa.

    ResponElimina