diumenge, 23 de juny del 2013

Cinglera i Roques encantades amb els "Veteranus"

Avui sortia en solitari però just passar per l'Era em trobo la colla dels "Veteranus" em paro un moment i decideixo fer la sortida amb ells que una sortida tranquil·la i amb bona companyia també va be.
Hem sortit per carretera cap el càmping passem per la Guitarra i pugem a la Fontana seguim direcció Caselliques però un cop a dalt decidim anar a baixar pel Grau de la Teula,que amb les ultimes pluges esta una mica brut,i sortim al Gravet.
Anant a buscar el Grau de la Teula
Anem cap a Castellet passant per la Font de Belló després fem tota la cinglera fins a Coll de Condreu amb un ritme tranquil, seguim pujant cap a les Roques Encantades i anem fins a l'Estany del Coll passant per la Terme alta i el Collet de l'Arç.

Zona de l'Estany del Coll
Un cop a l'Estany del Coll el vorajem i baixem per l'altre banda,un camí que no havia fet mai i que surt al Pont de províncies,es un camí de desemboscar maco però avui estava molt enfangat i una mica complicat.Per arribar a Rupit hem baixat pel Pla de l'Igol ,Can Cames i Santa Llúcia arribant havent fet una ruta de 27km.

Enllaç de la ruta al Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada