diumenge, 3 de març del 2013

El Sot de Balà

Avui sortida amb en Joan,feia molts dies que no sortíem junts,decidim anar cap a Sau.Per començar pugem cap el Soler i anem a buscar el Gr que puja a Rajols,el primer tros es va pujant força be però mica en mica es va complicant ja que hi ha força neu i gel, i el tros mes dret fins a Rajols l'hem de fer a peu es impossible pujar amb bici.
Arribant a dalt a Rajols

Força neu a Rajols
Un cop a dalt el primer tros encara hi ha força neu però un cop al Pla Boixer ja gairebé no n'hi ha,passem l'Avenc i baixem cap a Tavertet per anar a buscar el camí que baixa cap el Sot de Balà.
Vistes impressionants del Sot de Balà
Comencem a baixar, el primer tros esta una mica trencat a mig fer es un corriol xulo i net ja que l'han netejat i el tros final es una pista que l'han obert fa poc per desemboscar,la pista esta molt be avui una mica enfangada i que s'ajunta amb la pista vella que surt a l'esglesia del Pantà de Sau.

Morro de l'Abella,espectacular
A Sau i falta una mica d'aigua
Passem l'esglesia de Sau i anem cap a la presa,tirem avall i agafem la pista que va cap a l'Aulet son uns 10 km d'anar pujant,la pista esta força be, però avui l'ultim tros fins l'Aulet se m'ha fet molt llarg, passem pel Casot i sortim a la pista de Mondois anem fins l'alzina bonica on agafem la pista emporlanada que puja fins a Rupit passant pel Roquer i els Solans.
Han sortit 36km i recomano la zona del Sot de Balà ja que es un lloc força desconegut però te el seu encant.

Enllaç amb el Wikiloc:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4064422

2 comentaris:

  1. Hola, de tant en quant em miro el vostre bloc i m´ha sorprès aquesta ruta ja que sempre havia pensat si es podia baixar pel Sot de Balà, i gracies a vosaltres veig que si.
    Podriu penjar el track a Wikiloc? Gracies, un biker de la Garrotxa.

    ResponElimina
  2. Es una bona ruta per fer,ara esta molt be per baixar al sot de balà,ja que l'han arreglat i esta molt net nomes hi ha un petit tros amb pedres pero es fa tot sobre la bici.

    ResponElimina