dilluns, 17 de desembre del 2012

Pedalada Santa Llúcia 2012

Dies enrere en Joan em va comentar d'anar a fer una  pedalada a St.Feliu de Pallerols i diumenge va ser el dia d'anar-hi.
Vam anar a st.Feliu tres de colla amb en Joan i en Joan Ramon, de primer vam fer les inscripcions i després preparar les coses i esperar la sortida,es nota que no estic acostumat anar a pedalades van donar la sortida i la gent a fondu passaven per tot arreu però als 500 metres a la primera pujada tots embussats però a partir d'aqui la cosa ja es va anar estirant,gairabe tot el primer tros del recorregut era corriol i d'anar pujant amb alguns trossos d'empenya la bici,costava avançar la gent però mica en mica ho vaig poder anar fent sense forçar fins a trobar un grupet de 6 que vam anar la major part del recorregut junts i fins a l'arribada amb un ritme que ja m'anava be.

Per primer cop participàvem com a equip Rupitbike
A partir de l'avituallament la cosa ja es suavitzava una mica, seguien els corriols encara amb alguna pujadeta però ja hi havien molts mes trossos de baixada on es podia disfrutar molt baixant sobretot l'ultim que era genial.
En resum,el recorregut estava molt be tot eren corriols, però pel meu gust potser s'havia d'empenya massa la bici,l'organitzacio també va estar molt be.
Al final deixo els temps i les posicions que es el de menys, del que es tracta es de passar-ho el millor possible i sense prendre mal.

Clasificacions:

52   Joan 2:07:52
74   Toni 2:13:23
117  Joan Ramon 2:43:12

Per equips 9 de 12

http://www.bttsantallucia.com/resultatsfinals2012.PDF

http://www.bttsantallucia.com/resultatsfinals2012equips.PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada