dilluns, 24 de desembre del 2012

Collet del Dai-Puig Castellar

Sortida abans de nadal amb en Joan Ramon,per cremar unes quantes calories i fer una mica de forat pel dies que venen ja que son dies de menjar força.
Avui tocava anar a trobar un camí que l'hi havien explicat a en Joan Ramon,de sortida per carretera cap a Corriol després passem la Fontana,Caselliques i cap els Plans de la Casassa on seguim la pista direcció el Collet del Dai i quan arribem a la pineda girem a l'esquerra on hi ha un mirador del Pla del far.
Vistes del Far amb un parell de senglars
A partir del mirador comença un dels camins que ens havien comentat el seguim esta una mica brut i amb alguns arbres tombats però es va passant anem baixant fins a trobar la pista del Salt del Matxo,no hi havíem passat mai i esta prou be,la seguim al cap d'una estona es torna corriol estret i algun tros un pel brut però va continuant i cada cop es mes net i per sorpresa nostra ens ha portat fins  sota Puig Castellar on trobem la pista que va a la Torre.
algun tros era una mica brut
Baixem cap a la Torre fem la pista de la cinglera fins l'Om passada la casa hem enfilat el camí de Codolosa que es poc tros però dret i sortim a la carretera ja per tornar trenquilament cap a Rupit amb 26 km.

Bon Nadal



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada