dissabte, 17 de desembre del 2011

Sortida amb la colla d'Olot

Avui sortida amb una colla d'Olot que en Joan coneix i que hi surt de tant en tant,em feia una mica de por anar-hi ja que sempre fan tirades de molts kilometres pero com que avui pujaven cap a la nostra zona i tenia alternatives per arribar a Rupit a l'hora de dinar m'hi vaig apuntar.
Em sortit d'Hostalets d'en Bas 10 de colla i nomes de començar ja anem de cara amunt pujant cap a sobre en Bas i anant direcció coll d'Uria però força abans d'arribar-hi em agafat el corriol que baixa cap a santa Cecilia cami que es baixa força be amb algun esgrao pero es de bon fer però jo he fet una volada per davant de la bici com feia temps que no em pasava per sort només ha estat un ensurt.
Un cop a baix a Santa Cecilia agafem el carril bici fins a Sant feliu de Pallerols on enfilem la cap al volcà de Sant Marc i seguir pujant i de Valent amb el cami força pedregos direcció al Quer i el Masnou.
En Joan pujant cap al Masnou
Pasem el Masnou i seguim pel cami que va cap a coll de Malla i despres em anat cap a Santa Anna i el Far on agafem el cami que fa tota la cinglera on parem al principi del cami a menjar una mica i gaudir del Paisatge desde un mirador que es impressionant dels millors llocs que hi han per aqui dalt.
Anant cap a Pla de Malla
Vistes Impressionants


Foto de familia

Un cop fet el mos acabem de fer la Cinglera i els prats en direcció a l'Om ens parem davant del grau del Golaró lloc on jo deixo el grup, ja que ells seguien cap a la Triola,la Donada cap a Sota l'Agullola i pujar direccio a Rupit i jo hagues arribar massa tard a casa.Jo he acabat de fer la cinglera passar el salt de sallent i pujar cap a Rupit que es molt mes rapid en total m'han sortit 30km i fets amb molt bona companyia.

Baixant cap a l'Om
Però això no es tot ja que un cop dutxat i canviat em truca en Joan si podia fer un avituallament abans del salt de Sallent ja que fins els Hostalets encara els quedaven molts kilometres, aixi ho he fet una mica de fruita,aquarius,aigua i com que els altres no s'ho esperaven els ha sorpres i els ha agradat molt ,pero per uns bons companys es fa això i mes.
Avituallament sorpresa

2 comentaris:

  1. no perdeu pas el temps:) bon sortida , i a sobre amb so!

    ResponElimina
  2. Intentem aprofitar el temps tant com podem.la sortida va estar molt be tant la ruta,com el temps i amb la colla que erem ens ho varem pasar molt be.Si algun dia voleu pujar esteu convidats

    ResponElimina