dissabte, 21 de maig del 2011

La sortida Rupit-Moli de la Faja-La Tuta-Rupit


Vistes desde el cami ral
 Les setmanes pasen volant i ja tornem a ser cap de setmana i aixo es senyal que hi ha una altre sortida per fer i explicar.
Avui em sortit amb en Joan el dia pintava molt be ja que feia un bon dia hem sortit direccio cap a la Rovira en aquest tros quedes tip d'obrir filats despres de pasar la Rovira anem cap a Renyins i aqui agafem el cami ral de pujada cap a sota el cingle d'Aiats on em agafat la pista que porta cap al St.Crist i hem baixat cap a Falgars on hem pasat per el mig de la Coromina i per davant l'esglesia de St.Pere de Falgars on s'agafa el cami que ens ha portat cap el Moli de la Faja.
Un cop pasada la Coromina

Vista desde la Coromina
El cami que porta cap al Moli de la Faja el primer tros es de pujada i algun tram s'ha de fer a peu ja que es molt pedregos hi han alguns esglaons que et fan baixar de la bici pero no es gaire tros perque despres ja es fa tot sobre la bici i el cami esta força be.

Moli de la Faja

Un cop pasat el Moli de la Faja hem anat a buscar la pista que porta a Cabrera i l'hem agafat la pista direccio al collet de cal vidrier,a mig cami hem tingut de fer una paradeta perque pasava un ramat de vaques força gros que els que les manaven tenien prou feina per controlar-les,un cop pasat el ramat i abans d'arrivar al Collet de cal vidrier ens hem desviat per un cami tot de baixada que ens a portat fins el Prat de la Vola jo era el primer cop que feia aquest tros de cami i la veritat es que esta força be.

Deixant pasar el ramat de vaques


Baixant cap el Prat de la Vola
Un cop arrivat a baix al Prat de la Vola hem agafat la pista que puja a Campama i hem anat direccio a St.julia de Cabrera on hem agafat el cami de la Tuta i que ens a portat fins a Casellas aquest corriol sempre el fem al reves pero fet aixi es molt suau i de bon fer.


St.Julia anat a buscar el cami de la Tuta
 Hem pasat Casellas i em enfilat un altre cop el cami ral pero el tros que puja fins el Colomer i despres hem anat fins el Bach per anar a buscar el cami que porta a les antenes i hem baixat per Collsesviles seguint cap a la Fabrega i baixar cap a la Sala lloc on ens hem separat amb en Joan ell volia fer mes tros i jo havia d'arrivar d'hora a casa i m'han sortit 40km .

En Joan a anat cap el Felips pujar els Bassis Cap al Salt de Sallent direccio la Casassa i baixar per la Pedrera en total uns 51km.


                                           Enllaç amb el Wikiloc:
                                                      
                                        http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1710697


Elevation Profile
Perfil de la sortida Rupit-Moli de la faja-Rupit 51km
                                                       




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada