dissabte, 19 d’abril del 2014

Sortides divendres i dissabte de Setmana santa

Resum de les sortides del divendres Sant i dissabte.El divendres sortida amb en Marc en Joan i L'Adrià, que fa poc temps que surten amb btt,vaig preparar una ruta perquè coneguessin alguns camins i llocs dels mes emblemàtics que hi han als voltants de Rupit i Pruit.
Foto de grup al Grau de la Teula
La ruta era força clàssica,sortint de Rupit i anant a buscar el camí de la Creu dels Boscans per seguir cap el bosc de corriol on fem una petita volta abans de baixar pel Grau de la teula,sortim al Gravet i pujem cap a Caselliques continuem fins el pont de Províncies per enfilar-nos a Coma-serra i arribar-nos a les Roques encantades passant pel Collet de l'Arç.
Les Roques encantades
Tirem cap a Coll de Condreu i agafem la Cinglera per anar cap a Rupit passant pel salt de sallent.En total 27 km fets molt tranquil.lament i amb una ruta apta per a tothom.
El dissabte surto en solitari amb l'idea d'anar fins a St.Andreu de la Vola.Començo la ruta pujant fins el Bac per carretera i tiro cap a la Font del faig,Font dels enamorats i surto a Cantoni on vaig  a buscar el camí que baixa a l'Esquirol.
Font del Faig
Segueixo cap a l'Aguilassa i surto a la Serra del Feu on agafo un corriol que surt a la pista que va cap a les Salines segueixo cap a la casa i vaig baixant fins a creuar el riu,a partir del riu fins l'església de St.Andreu de la Vola hi ha algun tros de pujada força trencat.
Església de St.Andreu de la Vola
A l'església de la vola agafo la pista que va cap a can Poca-roba,que esta en molt bon estat i es de bon fer,segueixo cap a Campamar i el Collet de St.Julià,pujant a ritme alegre,continuo la ruta per la pista que va a Cabrera fins a l'alçada de la Casanova dels racons on pujo cap els Sangles,la font de la Roca i el St.Crist on ja vaig baixant cap a Rupit fent un tros pel Camí Ral i agafant el corriol que va cap a l'Alou passo per Pruit i arribo a Rupit per la carretera en total 43 km que van sumant,sortir tres dies seguits ja es tot un èxit a veure si puc continuar les rutes de setmana santa.

Enllaç de la ruta de les salines al Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada