dissabte, 26 d’abril del 2014

Coma del Coll-la Grevolosa llocs amb molt encant

La sortida d'avui cap a la Coma del Coll i la Grevolosa feia molt i molt de temps que la portava al cap i mai trobava el moment de fer-la avui a sigut el dia.
Surto de Rupit a les 7:15 del mati,amb una mica de fresca, enfilo per carretera fins el Bac i vaig cap a Ca la Rotllada baixant pel camí Ral surto al Pont de la Rotllada faig un tros de carretera i segueixo cap el Sitjar i Can Mont per sortir a la pista de Cabrera,passo per la Massellera,St.Julià de Cabrera i Collet de St.Julià per començar a baixar cap a St.Andreu de la Vola passant per Campama,el Prat de la Vola i el Güell.
Objectiu,Serra de Curull
Arribat a la Vola a partir de Cal Ferrer la cosa puja i puja de valent,la pista esta en bon estat però el terreny esta una mica humit i els llocs mes drets costa de pedalar però mica en mica vaig pujant,abans d'arribar a dalt a la casa hi ha unes curves que son  molt empinades.
Objectiu la Coma del Coll
Un cop fetes les curves encara queda un pujada força dreta fins la casa,on hi ha unes bones vistes.

La Coma del Coll i vistes desde sobre la casa
Després de la casa s'ha de pujar a peu fins a un coll on agafo el camí que marca cap a la casa de Bracons,es baixa pel mig de la fageda el camí esta molt be i es de força bon baixar i vaig a sortir a la carretera de Bracons faig uns 200m per carretera i agafo el camí que va a la Grevolosa que primer es pista i després es corriol però es practicament tot ciclabe i que surt a la fageda de la Grevolosa que es espectacular amb els seus faigs monumentals.

Faig espectacular
Un cop a la Font de la Grevolosa agafo la pista cap el Prat de la Vola,on vaig a buscar el camí que ressegueix el rec del Cantinell  puja per la Coma del Cantinell i surt a la pista de Cabrera,tram que estava força enfangat,un cop a la pista vaig cap a la Casanova dels racons segueixo fins la Serra de Mateus i baixo al Collell fent un tros de Gr,al final arribo a Rupit per la carretera de Pruit.
Al final han sortit 47 km d'una ruta amb algun tram força dur però que te uns racons impressionants i que val molt la pena de fer.

Enllaç de la ruta al Wikiloc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada