dijous, 26 de desembre del 2013

St.Esteve a la Roca Llarga i l'Agullola

Avui dia de St.Esteve he aprofitat per sortir una estona per començar a cremar torrons abans que se'n acumulin gaires mes.
He sortit aviat hi feia força fresca que fins i tot l'aigua del bidó es glaçava  una mica,he començat pujant cap el Perer per anar a buscar el camí de Collsesviles,esta prou be però algun punt s'ha de fer a peu,segueixo cap a la font de la Vena i enfilo fins a dalt de les Antenes on comença el descens per la lleixa del Perer,que cada dia esta mes trencat.
El pla d'Aiats vist des de les antenes
Un cop acabada la baixada pujo cap a Rajols i segueixo pujant fins el Collet de Rajols on m'arribo fins a la Roca Llarga.
Roca Llarga, amb unes vistes genials
Baixo per una pista que passa entre la Roca Llarga i la carretera de Tavertet i surt al començament de Puig Roma on el segueixo fins a la Palomera,avui amb rebolcada inclosa sort que nomes han sigut quatre rescades,passada la casa pujo cap els Bassis i baixada rapida fins a trobar la carretera on decideixo anar a girar fins a l'Agullola.
Per un canto Agullola i Susqueda

Per l'altre banda Agullola i Cinglera del Far
La tornada de l'Agullola cap a Rupit l'he fet pel mateix lloc,al final de la sortida han sortit 26 km que han anat be per començar a pair els àpats d'aquests dies.

Enllaç de la ruta amb el Wikiloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada