dissabte, 30 de novembre del 2013

Comencem les sortides de ple hivern

Avui sortida matinal amb una mica de fresca i el paisatge una mica emblanquinat de la petita nevada que va fer a mitja setmana,ara a l'hora que estic escrivint dissabte 2 d 3 de la tarda torna a nevar una mica a veure com estarà la cosa demà el mati.
He començat la sortida per carretera cap a la zona de la Font de la Guitarra per pujar cap a la Fontana i Caselliques,he fet la pujada a bon ritme per provar com estava i per veure si aconseguia batre el temps que te l'Albert a l'Strava,però han faltat uns segons per aconseguir-ho.
Una mica de neu,pujant cap a sobre els plans de la Casassa
He seguit la ruta cap a sobre els plans de la Casassa fent alguns trams per sobre la neu,es que sembla ple hivern,segueixo pujant cap el Collet del Dall passo per la zona de la pineda Puig Castellar i baixo per anar cap el camí del Salt del Matxo,que esta molt net però avui estava amb neu de principi a fi això si super xulo de fer i que m'ha portat fins a trobar la carretera de Coll de Condreu.
Camp Salarca

Salt d'en Panxa o "Salt del Matxo"
Surto a la carretera i tiro direcció a Coll de Condreu per Carretera,començo a tenir una mica de fred de peus ja que m'he mullat una mica, enfilo cap Armadans, les Roques Encantades, la terma alta,Estany del Coll per sortir al Coll.
El Torrent i el Coll amb el pla d'Aiats de fons
He acabat la ruta baixant per Renyins fent la carena que surt a Pruit i baixant per carretera fins a Rupit en total 27 km amb un ambient i paisatge hivernal.

Enllaç de la Ruta amb el Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada