diumenge, 27 de maig de 2012

A Sau amb els "Veteranos"

Ahir en Manel amb va dir per sortir amb els "veteranos" i no ho vaig dubtar ja que es millor anar amb bona companyia que no pas sortir sol.
Hem quedat a l'Era sis de colla,que esta molt be,i Hem decidit anar cap a Sau per evitar trobar tota la gentada de la Cabreres.Hem sortit direcció els Solans per anar baixant per la pista emporlanada cap el Roquer, el Pendís i a l'alzina bonica hem agafat el camí cap el Casot i l'Aulet.
Passant pels eucaliptus cap el Casot
Baixant per l'Aulet
A partir de la casa de l'Aulet la baixada es mes pronunciada tot i que la pista esta força hi ha algun tros amb força pedres i on en Juan a tingut un susto quan la roda a fet un  pet i s'ha foradat la coberta,hem fet un remiendo com hem pogut i la sort es que ha aguantat tota la sortida,hem acabat de baixar la presa de Sau trenqui lament i després ja tocava encarar els 15km d'anar pujant fins a Rupit.
Encara que no ho sembli estavem arreglant la coberta
Foto de grup a la presa de Sau
A l'hora de pujar em anat fent trenquil-lament per la pista i de tant en tant feiem una petita parada per reagruparnos i la veritat es que em pujat força be al final hem arribat a Rupit amb 34km mes a les cames.La sortida ha estat molt be i els "veteranos" estan en plena forma.
Pujant cap a Rupit

Ultimes pujades abans del Roquer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada