dissabte, 5 de maig del 2012

Rupit-Puigderajols-el Puig-Rupit


Com molts dies sortida tot sol,ja que en Joan esta preparant la Remences i l'Albert es a fer la Monegros,avui he sortit cap el Solans pujar cap als Bassis i baixar a la Palomera i seguir baixant cap al Pendís anar a buscar la pista que va a Mondois i anar baixat cap a Puigderajols això si aquest tros vigilant una mica ja que hi han forces pedres, un cop passada la casa s'acaba l'ho bo, Uff!! quin fart de baixar.

Baixant a Puigderajols
Puigderajols amb l'Agullola de fons

Desprès de tanta baixada toca pujar i avui per un camí que potser feia deu anys que no hi passava i l'habia fet amb 4x4 amb bici era el primer cop i no recordava que puges tant però mica en mica cap amunt el camí esta una mica brut però amb bici es fa tot be, això si a mig camí punxada canvi ràpid i seguir amunt fins a sortir a la casa del Puig.
El Puig amb la cinglera del far de fons
Passat el Puig la cosa puja però no tant passo pel Collet de Malafaranda i Fàbregues per anar a sortir a la pista que puja de Sau i que ja no la deixo fins arribar a Rupit amb 23km a les cames i havent gaudit d'un bon dia per sortir amb bici.
Vista de l'embassament de Susqueda






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada