diumenge, 8 de febrer de 2015

Rupit-Rajols-Bassis-Cinglera-Roques encantades

Mati fred per sortir -5 però amb el sol que feia s'havia d'aprofitar,per començar i agafar una mica de temperatura pujo cap el Soler,el Felips i fins el Perer,tot i anar cara amunt es nota el fred als dits,agafo la pista de Rajols però abans d'arribar a dalt tiro a l'esquerra per sortir al Gr.
El tros de Rajols al Gr encara amb neu
Un cop al Gr tiro avall cap a la Palomera per anar a pujar a la zona dels Bassis un cop al mirador baixo per la Pedrera d'en Silet fins a trobar la pista que va a St.Joan,i seguir cap el salt de Sallent.
L'Agullola vista des de el Salt de Sallent
Després de fer algunes fotos faig tota la cinglera,però a mig fer em truca en Joan per trobar-nos a les Roques encantades,surto a Coll de Condreu per acabar de pujar cap Armadans i les Roques encantades.
Les Roques encantades una mica emblanquinades
Ens trobem amb en Joan i decidim provar un corriol que es veia molt fressat i que surt just de les Roques encantades l'anem seguin i ens sorprèn,esta genial passa tot pel mig de la fageda i ens porta just a Coll de Condreu,bona troballa.

zona del corriol sota les roques encantades
Per acabar la ruta i que ja anava tard hem tornat per carretera fins a la zona de Corriol i he baixat per can Cames cap a Rupit en Joan a aprofitat per fer una mica mes de volta,en total 34 km trobant coses molt interessants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada