dissabte, 17 de maig del 2014

Racons poc coneguts del Collsacabra

Després de no sortir el cap de setmana passat,això si aprofitant entre setmana per fer diferents sortides pels voltants de St.Pere de Torelló i fent alguns camins que feia molt de temps que no feia.
Avui tornant a Rupit hem sortit amb en Joan que feia molt que no coincidíem per poder sortir junts.Hem sortit de Rupit,amb l'intenció d'ensenyar alguns corriols nous a en Joan,pugem cap el càmping on agafem la Creu dels Boscans seguim cap a Corriol,Caselliques i anem cap a els plans de sobre la Casassa on agafem un corriol dels nous i baixem cap el salt del matxo per anar a sortir a la carretera d'Olot.
Passant per la zona dels Bacs
Fem un tros de carretera i a la zona dels Esqueions agafem el segon camí dels nous i pugem resseguint la carretera fins a Puig de Toia on continuem cap a la zona d'Armadans,passem per les Roques Encantades,Estany del Coll i sortim el Coll,anem cap a Pixanuvies i seguim per anar a buscar el camí que va per la zona de la Serra,Font de Quatrecases,i sortir a Pujolriu,fins la font es un tram de baixada i una mica brut després es anar fent una mica de tobogans.
Tram de Quatrecases amb molta herba
Sortim a la carretera de falgars i anem cap a la Codina on després de la casa puja força per anar cap a la zona del Pla Cremat on passat el rec anem a ma dreta per anar a trobar el camí que va al Moli de la faja on pugem un tram força trialer i seguim força mes cap a ma dreta on trobem la pista que puja de la Batllia i anem a sortir al moli.
Creuant el rec de la Faja
Zona del Moli de la Faja
Continuem cap a la Casanova dels Racons,St.Crist i corriol de sota Aiats,on baixem força ràpid,per anar a buscar Serra Mateus i baixar pel corriol de l'Alou seguim cap el Collell,Pruit i baixem a Rupit pel Gr.
En total han sortit 39 km fets a molt bon ritme i amb corriols poc coneguts.


4 comentaris:

  1. que enveja ,recórrer aquesta zona tan preciosa

    salutacions

    ResponElimina
  2. La veritat es que estem en un entorn privilegiat per la practica del MTB.

    ResponElimina
  3. amb el vostre permis e posat un enllaç del vostre blog en el meu: Osona Rutes http://carjoel.blogspot.com.es/ teniu rutes molt guapes, i aprop de nosaltres, les seguirem que de segur en farem alguna o agafarem vistes, nosaltres dema serem fen el cabreres, que sempre fa ilusio per descobrir algun cami i una mica neguitos per la cuantitat de gent pero... bons pedals

    ResponElimina
  4. Moltes gracies i encantat de que ens poseu un enllaç.A veure si ens veiem alguna vegada per aqui dalt.

    ResponElimina