dissabte, 3 de maig de 2014

Sortides pont 1 de maig

Toca fer un resum de les tres sortides d'aquests dies.
Comencem pel dijous 1 de maig,faig la sortida amb la companyia d'en Marc,el cunyat,fent una ruta sortint de Rupit pujant el Gr fins a Pruit i pujant a Pixanuvies passant per Renyins.
Coll de Pixanuvies
En Marc a la zona de la Font de la Roca
Continuem cap a la Serra i ens arribem al salt d'aigua de Falgars on fem unes fotos i pujem cap el St.Crist passant per la Codina i la Font de la Roca,anem cap el Colomer i fem carretera fins les Viles on ja baixem cap a Rupit pel Perer i la Ferradera en total 26 km de ruta tranquil.la.

El divendres no tenia pensat sortir però una trucada d'en Joan Ramon,que ja pot tornar a agafar la mtb,em fa tornar a pujar a la bici,sortim de Rupit pujant el Perer seguim cap a Tavertet per la pista de l'Avenc i anem direcció a Cantoni però just al trencant de Monteis ens enfilem cap a la casa i pujem una mica mes amunt fins el Pla de Monteis,zona que puja força,seguim cap a la Font de la Vena per la zona dels "indios" i anem a St.Corneli.
En Joan Ramon a la zona dels "indios"
Continuem cap a la casa de la Cau,Creu de Managès i anem a sortir al Bac on agafem la carretera per baixar fins a Rupit on arribem amb 32 km fets en una mica menys de 2 hores que es un ritme prou bo.

El dissabte sortida en solitari anant a provar algun camí,començo la sortida anant cap el Càmping,Creu dels Boscans,Caselliques i cap a sobre els plans de la Casassa on segueixo a buscar el camí que baixa a la torre sense arribar a la casa passo per sota puig Castellar on agafo el corriol del Salt del Matxo,es genial,vaig a sortir a la carretera de Coll de Condreu faig un petit tros d'asfalt i m'enfilo a un marge,ja que l'amo te la porta tancada, per provar el camí que va dels Esqueions fins Armadans,m'ha sorprès es força guapo,llàstima que l'ultim tram on canvia de propietari esta una mica brut,volto Puig de Toia pel mig de la fageda i surto a Coll de Condreu.

Puig de Toia
A Coll de Condreu agafo el camí de la cinglera cap el salt de sallent,el Roquer i fins a Rupit on arribo amb 27 km i descobrint algun racó nou.


Enllaç ruta Tavertet-Monteis al Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada