dissabte, 15 de febrer del 2014

Matí de netejar

Avui al matí he aprofitat per anar a netejar un corriol que feia temps que el vaig trobar i sempre pensava que l'havia d'anar a netejar i avui a tocat.
He sortit de Rupit amb la bici i el podall a la motxilla,començant la ruta direcció el càmping per agafar el corriol de la Creu dels Boscans,que esta genial,surto a la pedrera i tiro cap a la casa de Corriol,la Fontana i cap a Caselliques on vaig direcció els plans de sobre la Casassa i un tros mes endavant es on comença el camí que tocava netejar.
Plans de la Casassa
He començat el corriol,no es que estigues molt brut,però hi havia branques i força boixos que s'havien de tallar al final i després d'una bona estona a quedat prou be i força net,nomes ha quedat un petit arbre per tallar.
Un tram del corriol
Salt del Matxo o d'en Panxa
El corriol acaba sortint a mig camí del salt del matxo,he seguit la ruta cap a buscar la carretera i anar direccio la Devesa,el Pinos i fins a Renyins on agafo el corriol que va per la carena i surt a Pruit per acabar d'arribar a Rupit per la carretera, en total han sortit 20 km de bici i molts cops de podall.

Enllaç de la ruta al Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada