diumenge, 7 d’abril del 2013

Amb els peus molls i mig glaçats

Aquest dissabte enlloc de sortir al mati com es habitual vam fer sortida de tarda,amb en Joan Ramon i l'Albert tot un èxit ser tres de colla, acostumat aquests últims temps fer sortides de dos o anar sol.
Vam sortir ben abrigats ja que feia força fred i de tant en tant encara queia una mica de neu e intentant fer una ruta que no trobéssim  gaire fang,cosa difícil amb la pluja i la neu que ha caigut aquests últims dies.
Vam començar la sortida pujant a Santa Llúcia, Can Cames fins a dalt els Emprius després fer un tros del Pla de l'Igol fins a trobar el camí del Grau de la Teula,que i baixava aigua per tot arreu,i anem a trobar la pista que puja a la Casassa i Caselliques,aquí ja portem els peus una mica molls.
Baixant el Grau de la teula
Seguim cap al Pont de Papalló i pugem a la Jaça ,a un bon ritme intentant seguir l'Albert,fem els Plans de la Jaça passem pel Collet de l'Arç i seguim cap el Pla dels Alemanys per fer tota la pista que porta fins el Coll,baixem per la carretera que va a Falgars força ràpid però vigilant que estava molt molla,aquí comença a entra el fred pels peus,sort que a quan arribem al trencant de la Codina toca pujar cap el sant Crist per tornar entrar en calor.

Els Plans de la Jaça amb una mica de neu
Força fang a la zona de la Codina
Arribat al Sant Crist tirem cap a Comajoan i el Colomer,amb molt de fang al camí,sortim al Bach i baixem per la carretera fins el trencant de Rajols,quin fred de peus que hem agafat en aquest tros quasi no noto els dits,pugem per la pista fins la casa de Rajols i baixem pel GR,que esta ben enfangat,i sortim a Carraguell tirem cap el Soler i arribem a Rupit pel Pont dels tres ulls.
Acabant de baixar el GR
Al final de la ruta van sortir 32 km el que no pensàvem era passar tant fred però entre la nevada del cucut que va fer el dia abans, el fred que feia i la mollena que hi havia al terreny vam arribar mig glaçats.

Enllaç amb el Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada