divendres, 4 de gener del 2013

Sota la Cinglera del Far

Avui amb una mica mes de temps per sortir i amb la companyia d'en Joan Ramon hem anat cap a sota cingles,ruta que en Joan Ramon feia temps que volia fer.
Per començar hem anat cap a Corriol,Caselliques i la Devesa per agafar la carretera passant per Coll de Condreu i seguir direcció el Far fins a Sta.Anna.
Vistes entre Coll de Condreu i el Far
Baixem pel Grau de Sta.Anna camí maco de fer, tot i que el primer tros es una mica tècnic però que vigilant es pot baixar gairabé tot sobre la bici,hem anat baixant fins sortir a Sant Martí Sacalm.

Baixant pel Grau de Sta.Anna
A partir de St.Martí agafem  la pista que va cap a la Donada,abans d'arribar a St. Pau ens hem equivocat una mica de camí ja que hem agafat el d'anar a la Triola però per sort ha sigut poc tros,fins aquí la pista esta molt be però després a partir del Castell de Fornils fins la Donada esta molt trencat i amb alguna fanguera on he tastat una mica el terra.

Vistes del Far i la Cinglera
A partir de la Donada comença la pujada fins el Collet de Malafaranda,es el tros mes dret però com que la pista esta en bon estat es puja be,seguir cap a Fàbregues,Mas Saleta i anar a trobar la pista que puja de Sau per fer l'ultim tros fins a Rupit passant pel Roquer i els Solans per arribar a casa amb 39km que feia dies que no en feia tants.
Creuant la riera de Rupit a la Donada
Tot i que per sota els cingles no hi anem gaire també es una ruta maca de fer.



2 comentaris:

  1. mlt ven parida aquesta ruta!!!! l'altre dia la vam fer amb 4x4, una passada!!!jo soc de la casa de sant pau,aquests paissatges son els millors pero no els em de enssenhyar gaire....

    ResponElimina
  2. la veritat es que estem en un lloc privilegiat,i per fer la ruta amb 4x4 deu n'hi do hi ha alguns trossos que estan molt trinxats.

    ResponElimina