diumenge, 10 de juny del 2012

Petit comentari sobre la carretera

Feia força temps que no sortia un cap de setmana i es que aquest el tenia molt ocupat,però aprofitaré per fer un petit comentari.
Jo nomes toco el tema btt però tothom comenta que la carretera esta molt be,però sempre m'han fet molt de respecte els cotxes i mes fent la carretera de la Salut"Coll de Condreu" aquest mati,hi havia força transit de bicis n'he contat unes 25 i veient el que feia un cotxe que el portava davant encara em fa descartar mes la carretera,venien les curves sense visió i el conductor passant els ciclistes sort que no sortia cap cotxe de cara perquè ja la teníem armada,quina poca paciència i respecte que te la gent i es que jo veient-ho d'un tros enrere patia i molt.
Suposo que tothom que llegeixi això es del tema ciclista i ja sap de que va la cosa però no estarà de mes que quan trobem ciclistes els tinguem respecte i guardem la distancia quan els passem.

1 comentari:

  1. Toni, la Veritat es que si, el tema esta cardat, però...ffff, ens toca apretar les dents, i resar perque no ens passi, res

    ResponElimina