divendres, 16 de setembre del 2011

Resum setmanal

Despres de no fer cap sortida el cap de setmana pasat ja que el dissabte no vaig trobar el moment i el diumenge vam tenir feina a repartir "flayers" de la pedalada de Rupit anant fins Angles i Besalu.
El dimecres es l'unic dia que he pogut sortir fent una pujada fins a dalt a Bellmunt aquest cop una mica millor que les ultimes pujades 42:40 pero habent suat la cansalada.A dalt vaig trobar en Cristian de l'Independent i un parell de companys mes i em vaig enganxar amb ells per fer la baixada i a veure si els animava a fer la pedalada de Rupit.
Per aquest cap de setmana la cosa pinta que tampoc tocare la bici ja que dissabte toca anar a casament a Nuria i ja hi pasarem el cap de setmana, haure d'esperar a veure si puc sortir a mitja setmana.

3 comentaris:

  1. Mirarem de venir alguns Independents, 90% asegurat! guardeu-nos alguna inscripcio!!!

    ResponElimina
  2. Ara que tenia una estona lliure he pensat en el teu blog. Com enamorat del collsacabra que soc, m`encanta veure que el coneixes com el meu avi, que es fill de Pruit. Et veig fent un llibre aviat. Anims i felicitats pel bloc! Jo crec que hauríem de fer un sopar algun dia... no se! Ens veiem

    ResponElimina
  3. Merci Lluis i es que he trobat el gustillo amb aixo de fer el bloc.
    i el tema del sopar el dia que vulguis quedem.

    ResponElimina