dimecres, 7 de setembre del 2011

Cuesta de la Muerte

Avui sortideta de tarda canviant la pujada a Bellmunt per anar a pujar la "cuesta de la muerte" i es que desde casa tant lluny queda un lloc com un altre.

Castell de la Vinyeta
He sortit de St.Pere baixant cap a la Riera i pujant cap al Puig he creuat la carretera de la vola i despres ja comença la pujada cap al Castell de la Vinyeta aquest tram va pujant de mica en mica amb algun descans i nomes l'ultim tros abans d'arribar a la tanca que puja cap a Collsaplana es on puja una mica mes pero el mes dur encara estava per arribar. 

A partir de la tanca es on la cosa pica força i en algun tram molt son uns 2 km fins a dalt a Collsaplana he anat pujant molt tranquil el cami esta una mica trencat pero els trams mes durs estan pavimentats i la "cuesta de la muerte" l'he fet bastant be i he arribat a dalt millor del que em pensava, tambe influeix que desde casa nomes son uns 7km. 

Vista des de Collsaplana
La baixada l'he fet pel mateix lloc menys l'ultim tram que he tornat per la carretera de la vola en total han sortit 15 km i pel meu gusta a estat una sortida que ha estat molt be.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada