dissabte, 12 d’abril del 2014

Rupit-Sot de Balà-Sau

La ruta d'avui ja la tenia pensada de feia alguns dies,anar a Sau baixant pel Sot de Balà,ruta que tenia moltes ganes de fer.
He sortit de Rupit força aviat pujant per carretera fins les viles on he agafat la pista emporlanada que va cap a Tavertet pujant primer a Rajols i després passant pel  pla Boixer i l'Avenc abans d'arribar a Tavertet,on he aprofitat per tirar forces fotos ja que a dalt feia sol i a baix a Sau estava ple de boira.
Cinglera de l'Avenc i la boira a baix a Sau

El Sot de Balà tot emboirat
Passat Tavertet,deixo el sol per anar directa cap a la boira,baixo cap a Sau pel Sot de Balà,país dels senglars,camí recomanable per fer amb algun tram una mica trencat però es poc tros despres fins a Sau es tot pista de desemboscar que esta en bon estat.
Tot i la boira es veu una mica la punta del campanar de Sau
Un cop vist el campanar de Sau vaig cap a la Riba on agafo la pista que puja cap a Rupit,he anat pujant a  bon ritme però sense apretar,un cop al Roquer he baixat cap el Salt de Sallent que baixava amb força aigua i feia un salt espectacular.
Salt de Sallent
Passat el salt pujo cap a sota la Casassa passant per Pujolràs i fent la pista que ressegueix el Torrent del Gravet,surto a la zona de Caselliques i vaig cap el pla de l'igol per arribar a Rupit baixant per Can Cames i Sta.Llúcia,en total 41 km d'una ruta amb molta pista però que es 100% recomanable per fer.

Enllaç de la ruta al Wikiloc

2 comentaris:

  1. Hola,
    Molt interessant el teu bloc i les teves rutes pel Collsacabra; en aquesta ruta veritat que hi ha molta pista cimentada? m'ho podries confirmar?

    gracies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,si la ruta te molta pista cimentada,ja que aquesta setmana amb les pluges que hi va haver vaig fer mes ciment per evitar trobar molt fang,per fer la mateixa ruta hi han alternatives com pujar de Rupit al Perer per camí i pujar de Sau a Rupit pujant per l'Aulet,T'adjunto ruta tambe nostra amb aquestes variants.
      Si hi ha algun altre dubte no dubtis en comentar-ho.

      http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4064422

      Elimina