dilluns, 21 d’abril del 2014

Dilluns de Pascua Rupit-Volcà de St.Marc-La Salut

S'acaba la Setmana Santa i per rematar-ho,tot i que el temps avui no acompanyava gaire molta boira i algun plugim,he fet la ultima sortida d'aquests dies.
He sortit de Rupit pujant cap a la Rovira,el Coll fins arribar a Roques Estretes on començo a baixar cap a Coll d'Uria passant per Trafa i fent el corriol de baixada que passa prop de la Feixassa i per sobre la zona del Clot de l'infern,vigilant força ja que estava molt moll i al mig de la fageda patinava força.
Molta Boira tota la sortida

Baixant per la zona de la Feixassa
De Coll d'Uria baixo cap a Riubrugent,Can Mates i arribo a St.Feliu de Pallerols,passo el poble i començo la pujada llarga de la ruta m'enfilo al Volcà de St.Marc i segueixo amunt passant pel Grèvol,el Quer i Carboners per sortir al Masnou,avui l'humitat i el plugim que queia la pujada s'ha fet un pel dura.
Volcà de St.Marc
Del Masnou vaig al Santuari de la Salut per carretera segueixo cap al Pla dels Alemanys i baixo al pont de Províncies per anar cap a Caselliques i Corriol,lloc on em trobo amb tres ciclistes del Gironès, m'ajunto amb ells i tot xerrant de rutes i camins els ensenyo el corriol del Grau de la Teula, camí que no el coneixien, sortim al Gravet passem Pujolràs i pujem cap a Rupit pel Salt de sallent i el Roquer.En total la ruta d'avui han sortit 31 km molt humits i fent els últims kilòmetres molt bona companyia.

Enllaç de la ruta al Wikiloc

3 comentaris:

  1. Jo era un dels que t'han acompanyat el darrer tram de la ruta. Moltes gràcies per ensenyar-nos un corriol que no coneixíem, "guapo"perquè si, i per la teva amabilitat i explicacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies,per part meva encantat de poder ensenyar camins i explicar coses de la zona de Rupit i el collsacabra,si algun altre dia torneu a pujar per aqui dalt i fa falta un cop de ma no dubteu a demanar-ho.

      Elimina
  2. Gràcies pel teu oferiment. Segurament l'any que ve, si hi ha salut, tornarem per Setmana Santa i no descartis que ens posem en contacte amb tu per fer alguna cosa diferent al que coneixem. Et felicito pel teu blog, es molt interessant pels que vulguin fer rutes pel Collsacabra. Es un país meravellós

    ResponElimina