diumenge, 27 d’octubre de 2013

Disfrutant sobre la bici

Després d'uns quants diumenges sense sortir,avui tocava fer una volta amb una mica de cara i ulls.He fet la ruta en solitari sortint de Rupit amb un temps i una temperatura genial per gaudir de Btt.
He començat la ruta pujant a Pruit pel Gr i seguir cap a Renyins pel camí que va per la carena per anar cap a Pixanuvies i fer tota la serra de Mateus fins el Pla de Bertajol.
Vistes des de Pixanuvies
He seguit la ruta fent un tros de la pedalada de Rupit d'aquest any,passant pel corriol de sota Aiats seguint cap a la font de la Roca i baixant pel serrat del Pi abans d'anar a fer els "tobogans" de Puig Voltors per sortir a la carretera de Falgars.
Vistes del Pla d'Aiats i Cabrera des de Puig Voltors
Després he fet per carretera fins el Coll per anar cap a Coma-Serra i baixar al Pont de Províncies on he tirat fins al Pla de l'Igol i baixar el corriol del Grau de la Teula,que esta genial i es pot disfrutar molt baixant,per anar cap el Salt de Sallent passar pel Roquer i arribar a Rupit per la pista de Sau en total 32 km gaudint i disfrutant de la Btt els camins i l'entorn que tenim.Genial!!!
Vistes des de Caselliques
P.D Vull recordar a tots els que feu la ruta de la pedalada de Rupit 2013,que son forces la gent que la fet aquest dies, que molts camins son de propietat privada i que es tingui respecte per l'entorn, els fils i tancats que hi han,ja se que son molts,però es pel be de tots.
Gracies

Enllaç de la ruta amb el Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada