diumenge, 20 de febrer del 2011

La sortida Rupit-Ermita Montdois-Cinglera

En el moment de sortir dubtavem d'on anar perque el temps no acompanyava gaire pero al final em decidit anar fins l'ermita de mondois i despres pujar per la cinglera.

Em sortit de Rupit i enfilem cap al diposit (castell per alguns)per gaudir de les vistes del poble, i anem cap a la Palomera per baixar al Pendis i d'alla agafar la pista fins a l'ermita de Montdois,i fem la visita (ara esta en obres).
Ermita se montdois
Despres tornem pel mateix cami fins agafar la pista que porta cap al salt de Sallent a mig cami em tingut de fer una parada per deixar passar un ramat de xais.Començarem a enfilar la cinglera creuant la riera de Rupit i passant pel mirador del salt.

Deixat passar els xais


Seguim el cami cap a Casadevall creuant el rec del Garvet i voregant tota la cinglera fins a L'Om de gallisana aqui hi ha una rampa que fa bufar una mica fins arribar a Coll de Condreu.Creuem la carretera c-153 i pujem al Madans i les roques encantades,anem direccio a comaserra i despres agafem el cami que ens porta cap a Corriol i d'aqui ja a Rupit arrivant per la pedrera.
Creuant el rec del Garvet
Han sigut 33 km amb molts trossos del recorregut amb molt de fang i boira.
Pujant cap al Madans





                                                                                                                                                                                              
Enllaç amb el wikiloc 

Elevation Profile
Perfil de la sortida Rupit-Montdois-cinglera 33km


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada