dissabte, 22 de març del 2014

Sortida amb molta boira

Les setmanes passen volant i ja tornem a ser cap de setmana,avui la intenció era anar cap a la zona de la Vola però al final no ha acabat de sortir be.
He començat la ruta sortint de Rupit amb un temps molt emboirat i pujant a Pruit pel Gr segueixo cap el Collell i l'Alou on agafo un corriol  de pujada molt xulo i que te un final força dret per sortir a la Serra de Mateus on continuo pujant fins el Pla de Bertajol.
Una cabanya molt xula
Segueixo la ruta baixant cap el Collet de Comajoan i vaig direcció caselles per agafar el camí de la Tuta i sortir a St.Julià vaig cap a la casa dels Pous i l'intenció era anar cap a les Salines,ja feia anys que hi havia passat no hi ha hagut manera de trobar el camí ho he provat per un parell de llocs però entre la boira i que els camins estaven bruts ho he deixat córrer i he reculat cap el Collet de St.Julià on he fet la pista de Cabrera fins el Moli de la Faja.
Prats entre Pibernat i Falgars
Al Moli de la Faja he agafat el camí que va cap el Pla de la Barraca i després baixa a la zona de Pibernat on segueixo cap a la Freixedella i Falgars,agafo la pista asfaltada que puja fins el Coll passant per Pujolriu,la Serra i la Garganta,sempre es fa una mica dur aquest tros,continuo cap a la Devesa i caselliques on ja baixo cap a Rupit fent els corriols de la Font de la guitarra i la Creu dels Boscans,sempre agradables de fer,al final han sortit 41 km amb gairabé tota la ruta acompanyat per la boira.

Enllaç de la ruta al Wikiloc

diumenge, 16 de març del 2014

Temps genial per fer Btt

Amb aquest magnific cap de setmana de bon temps he aprofitat per fer una altre sortida,començant la ruta ben d'hora al mati per tornar aviat a casa.
He sortit de Rupit  fins la gasolinera de Cantoni per carretera allà he agafat el camí de la font dels Enamorats i que surt al mig de Cantoni on he anat a buscar el camí ral que baixa a l'Esquirol,tram amb molta pedra,passo pel carrer del pont i vaig cap els quatre camins on pujo direcció la Guilassa i el Feu.
El Montseny vist de la Serra del feu
Faig tota la serra del Feu tranquil.lament fins el collet de St.Julià i després seguir per la pista que va a cabrera passant per la Freixaneda,la Faja i fins la Casanova dels racons.
La Faja amb el Puigsacalm a darrera

La clàssica vista de Pixanuvies
Per continuar la ruta cap el St.Crist passant per la font de la Roca i baixant a Rupit fent tot el camí de Pixanuxies,Renyis,Pruit i arribant per la carretera, havent fet 36 km gaudint del btt i del bon temps.

Enllaç de la ruta al Wikiloc


dissabte, 15 de març del 2014

Rupit-Hostalets-Falgars

Sembla que de mica en mica l'estat de forma va millorant i es que no hi ha com poder sortir amb una mica de regularitat,una sortida entre setmana i després poder aprofitar el cap de setmana.
La pujada a Bellmunt feta entre setmana vaig tenir molt bones sensacions millorant el meu temps en 42 segons.
Avui sortida cap els Hostalets d'en Bas,començant la ruta en solitari com últimament sortint de Rupit, amb força fred, i pujant cap a la Rovira,el Coll i el Torrent.
L'ombra últimament la meva companya de sortides
He anat a buscar el camí que baixa per la zona de la Feixassa i surt a Coll d'Uria,camí que vaig descobrir a la pedalada de St.Feliu i que es molt divertit,després segueixo cap el Pla de Sobremont passo per la casa de la Baga i arribo fins el Collet de la Baga on hi ha l'última baixada fins els Hostalets.
Els Hostalets d'en Bas
Passat els Hostalets comença la pujada a Falgars "Mortirolo",que feia dies que no hi passava però les rampes son dures igual que sempre,he arribat a dalt cansat però content,ja que era el primer cop que el feia amb la 29 i les sensacions han set prou bones.
La vall d'en Bas,Puigsacalm,Pirineu...vist de Falgars
Passo la Coromina de Falgars i vaig cap a la Codina per pujar cap el Coll del St.Crist i anar a  fer el Corriol que surt a la pista que va cap el Colomer i surto al Bac on baixo per Carretera fins les Viles i arribo a Rupit per la Ferradera.
Al Final a sortit una ruta de 35 km amb bon temps i algun tros ja tenia ganes d'anar amb màniga curta.

Enllaç de la ruta al Wikiloc


dissabte, 8 de març del 2014

Corriols al costat de Rupit

Avui he sortit amb l'idea de fer una ruta de força corriols sense marxar gaire lluny de Rupit.Per començar la sortida he pujat cap a Sta.Llúcia i Can Cames per enfilar-me fins els Emprius on vaig a buscar un corriol que va fins la Fontana segueixo cap a la Pedrera on agafo el camí de la Creu dels Boscans i continuo pel que va resseguint el rec i surt a la font de la Guitarra,tros que esta genial,passada la font pujo pel camí que surt a el Pla de Corriol i vaig a buscar el corriol del Grau de la Teula,per fer-lo força ràpid i disfrutant de la baixada fins a sortir al Gravet.

Pujo per la pista que va pel costat del rec del Gravet fins el Pla de Caselliques,segueixo cap el Serrat de la Casassa on agafo el corriol que vaig netejar fa uns dies i surt a la zona del salt del matxo,falta algun retoc però a quedat força be,continuo la ruta cap a Puig Castellar,Collet del Dall i baixar fins la casa de  Castellet per la solana de Puig de Batalla,que esta molt brut i s'haura de netejar.
l'Agullola i Castell de l'Envestida

Passada la casa baixo cap a la Font de Belló,solana de Pujolràs i el salt de Sallent per anar cap el roquer i pujar per la pista fins gairabé el Solans on m'enfilo pel corriol direcció els bassis i la Palomera per arribar a Rupit per la zona del diposit.
Rupit des del diposit
 En total 32 km de força corriols i gaudint d'un temps primaveral.

Enllaç de la ruta al Wikiloc

dissabte, 1 de març del 2014

Bona matinal de Btt

Després d'estar el cap de setmana passat a Anfield veient jugar el Liverpool,avui he tornat a agafar la bici,ja en tenia ganes, per fer una sortida cap a Tavertet.
He sortit de Rupit amb força fresca però amb sol que fa que es tinguin moltes ganes d'anar amb bici,per començar pujo cap el Perer i vaig a buscar el corriol de Collsesviles on provo un camí de pujada que em porta fins a la font de la vena,això si empenyent un tros,segueixo cap a les antenes i després Collet de Rajols i la Roca Llarga.
Bauma de Cortils
La Roca Llarga
Un cop fetes les fotos baixo cap a l'Avenc i vaig cap a Tavertet on agafo la pista que va a Cantoni per la zona del Gorgas,tros que he fet a un ritme força alegre, surto a la gasolinera i agafo la carretera fins el Colomer vaig fins el Pla de Bertajol on agafo Pixanuvies fins a sortir al Coll,m'agrada fer aquest tram de baixada.
Sau i Cinglera de Tavertet
Per acabar la ruta he anat cap a la Devesa,Pla de l'Igol i casa de Corriol on he agafat el camí que va al Saltiri i surt a la Pedrera,en total 31 km que han servit per gaudir d'una bona matinal de btt.