diumenge, 25 d’agost del 2013

Ultimes sortides de les vacances

Aprofitant els últims dies de les vacances,demà toca tornar a treballar,per fer les ultimes sortides.
Després de la nocturna de dimecres, el dijous vaig amb en Marc el meu cunyat, que després de deixar un temps la bici si vol tornar a enganxar, vam anar a fer una volta de 19 km per la zona del Colomer,sota Aiats i camí ral per que vagi agafant una mica el ritme sense forçar gaire.
El divendres sortida en solitari anant cap a la Jaça,Roques encantades,la cinglera i salt de sallent uns 21 km i amb la motivació d'intentar millorar algun temps a Strava,que i tenim uns quants piques saludables amb en Joan,l'Albert i en Joan Ramon.
Pla d'Armadans
Avui per acabar les vacances en Marc feia una sortida Rupit-Bojons i he aprofitat per acompanyar-lo fins la presa de Sau.Hem baixat a Sau passant pel Casot i l'Aulet per anar a sortir sota la presa de Sau,la pista esta prou be però amb la pluja d'ahir algun tros estava una mica tou.
Foto de cunyats a la Presa de Sau
Una foto a la Presa i en Marc cap a Bojons i jo amunt cap a Rupit son 15 km per la pista asfaltada que mica en mica van pujant,al final han sortit 31 km que per acabar les vacances ja esta be.

Han estat unes vacances prou aprofitades fent 16 sortides,de no molts kilòmetres i que gairabé surt a dia si dia no.

dijous, 22 d’agost del 2013

Segona Nocturna,Genial!!!

Després d'uns quants dies sense agafar la bici,ahir tocava fer la segona nocturna que hi havia prevista aquest mes d'agost.
La convocatòria va ser un èxit per ser a Rupit ens vam trobar 12 bikers de colla.
Tota la colla abans de sortir
La ruta: per començar vam pujar al Soler,Palomera i baixada al Pendís,que per cert esta força trencat i amb algun arbre caigut per les ultimes pluges,després vam anar cap el salt de Sallent per pujar pel Gravet fins la Casassa,el tros mes dret de la sortida,per seguir cap a la Fontana pujar al pla de l'Igol i baixar a Rupit per Can Cames i Sta.Llúcia en total 17 km i gaudint d'una nit de lluna plena espectacular.
Amb els llums i la Lluna de fons
A l'arribada encara ens esperava lo millor poder fer un bon sopar a ca l'estragues,pa amb tomàquet,embotits,xai,botifarra,mongetes,postres,cafès i per rematar-ho ratafia que no faltes de res i es que aquella hora hi havia gana.

Ben entaulats i amb molta gana
Nois,va ser una sortida nocturna genial i amb un ambient fantàstic.

Espero que podem repetir-ho ben aviat.

dilluns, 12 d’agost del 2013

Primera Nocturna d'agost

Ahir primera sortida nocturna de l'estiu pels voltants de Rupit,fent una ruta tranquil·la i per tots els nivells amb sopar al final de la sortida.
Just abans de sortir
Vam sortir set de colla,tot un èxit per ser a Rupit,començant la ruta pujant el Soler seguint cap a la Palomera i després baixada fins el Pendís on sortim a la pista de Sau anem cap el salt de sallent on fem la pujada llarga de la sortida per sortir a la Casassa,on fem reagrupament.
Passant per la zona del Salt de sallent
A partir d'aquí toca encendre llums per anar cap a Coma Serra i seguir la pista fins sortir al Coll,tirem cap a Renyins on fem el corriol que surt a Pruit i acabem d'arribar a Rupit per carretera,havent fet 24 km i apunt per anar fer un bon sopar.
Aquí apunt per anar a Sopar
Propera nocturna 21 d'Agost.

diumenge, 11 d’agost del 2013

Provant Recorregut curt Pedalada 2013

Divendres vam anar a provar amb l'Albert i en Joan Ramon el recorregut curt 29 km, gairabé definitiu,del la 3ª Marxa btt Rupit i Pruit,no donaré gaires pistes de per on va, per mantenir el secret però es un recorregut amb una mica de tot i variat,pista,corriols,zones tècniques... i amb alguns camins desconeguts que hem recuperat per la pedalada 2013.
Paisatges del Collsacabra
Avui diumenge al mati no tenia intenció de sortir,ja que el vespre fem una nocturna,però m'he llevat aviat i he anat a fer una volta curta per la zona de Corriol i la Casassa fent una volta de 15 km i poc desnivell que a anat be per estirar les cames.

dimarts, 6 d’agost del 2013

Sortida molt pistera

Avui ruta de molta pista i poc corriol.Hem sortit amb l'Albert per carretera pujant fins al coll del Bac on tirem cap el Colomer i baixem pel camí ral passant per ca la Rotllada on seguim direcció a Can Mont per sortir a la pista que va a Cabrera passem per St.Julià de Cabrera,cal Vidrier i anem fins a Campamà on decidim baixar per Can Poca Roba fins a l'església de St.Andreu de la Vola,es tot pista cara avall i de bon fer.
St.Andreu de la Vola
Passada l'església uns 500m endavant agafem un camí a ma esquerra per pujar fins a la pista que ve del Prat de la Vola,es un tram que puja força amb algun tros una mica trencat,seguim la pista direcció Collet de cal Vidrier on tirem per la pista que va a Cabrera,es un tram que de vegades es fa una mica pesat,anem cap a la Casanova dels Racons i pujem pels prats que van els Sangles on anem a buscar el Corriol de baixada que va al Pla de Bertajol i arribem a Rupit baixant per la carretera amb 42 km però l'Albert encara ha  anat a girar fins a la Jaça i fer uns quants kilòmetres mes.

dilluns, 5 d’agost del 2013

GR Rajols-Puig Roma- El Pendís

Sortida curta la d'avui però distreta.De sortida pujada fins a Rajols passant pels Felips i fent el Gr fins dalt,amb un final amb una rampa força dreta però estant sec es fa força be,després he anat a buscar el camí de Puig Roma,que esta genial,i començar a baixar fins el Pendís,son gairabé 4,5 km d'anar baixant amb el primer tros de corriol i després pista fins a baix.
Vistes de l'Agullola pujant cap a Rupit
Passat el Pendís agafo la pista que ve de Sau pujo cap el Roquer quan soc al revolt de la Feneia baixo al Moli del Rodó pujo a Santa Magdalena i arribo a Rupit per Carraguell en total 14 km.

Enllaç amb el Wikiloc

dissabte, 3 d’agost del 2013

Dues sortides Roca llarga i la Feixassa

Resum de les dues sortides fetes aquesta setmana.La primera dijous a la tarda amb en Joan Ramon,tot i sortir tard encara vam passar força calor.La ruta la vam començar per carretera fins les Viles on girem a l'esquerra per pujar a Rajols per la Pista seguim per la cinglera fins a l'Avenc on passem per la casa i comencem a pujar cap a la Roca Llarga,amb unes rampes molt dretes però de bon fer ja que el camí esta  força be.
Vistes des de la Roca Llarga
Passada la Roca Llarga anem cap el Collet de Rajols i les Antenes baixem a la Font de la Vena per anar direccio St.Corneli i la Cau passem per davant la casa creuem el torrent del Gorgàs i pujem a la Creu de Managès i vam seguir cap el Pla d'Ardura on tirem cap a Mascaró i sortim a Cantoni on després anem a Ca la Rotllada i pujem pel camí ral fins el Colomer i arribem a Rupit per la carretera a 31km i una mica tocat per la calor.

Avui sortida amb en Joan on en principi havia de ser una sortida curta s'ha allargat força però no de kilòmetres.Hem sortit de Rupit cap a la Creu del Boscans,la Fontana i fins a Pont de Províncies on pujem per la Jaça fins a Rocaroja.
Rocaroja vistes espectaculars
Just darrera la casa marxa un camí de baixada cap a la Feixassa,on el primer tram es tècnic i algun tros es fa a peu,passem per unes roques espectaculars i a partir de la casa es una baixada molt xula fins a Coll d'Uria on just sortir a la carretera agafem un corriol a ma esquerra,llarg i força guapo,que ens ha portat a passar per la casa de Siurana,el Moli Vell i els Esquirols tots a la zona d'Hostalets d'en Bas.
Roques baixant a la Feixassa
Passem la casa dels esquirols i comença el Camí ral,fem la primera pujada i els pinyons de la bici d'en Joan diuen prou intentem arreglar-lo i no podem,els pinyons giren sols i nomes el petit queda fixe,toca caminar i nomes als llocs mes planers pot anar sobre la bici,a mig camí ral provem un corriol nou de pujada que passa per sota la cinglera del Grau,no es gens ciclable però com que anem a peu anem fent fins a sortir al camí dels castanyers,en Joan fa un esforç sobre la bici per pujar però al final salten les dents del pinyó i ara si a peu fins a dalt a l'estany del coll.
Estirant amb un parell de camares
Un cop a dalt fem un remiendo amb dues càmeres per estirar la bici fins a Rupit ja que es mes pla i cara avall,estirant una estona cada un ja que estirar la bici sense que el de darrera  pugui fer un cop de pedal costa lo seu,al final han sortit 28 km fins els Hostalets ho recomano i esta molt be, despres per pujar millor buscar un altre camí ja que el que hem provat avui de pujada nomes es fa a peu.

Enllaç amb el wikiloc Rupit-Roca llarga-la Cau-Cantoni
Enllaç amb el wikiloc Rupit-la Feixassa-Hostalets-El Coll

divendres, 2 d’agost del 2013

3ª MARXA BTT RUPIT I PRUIT

Després de la bona acollida de les dues primeres edicions, aquesta propera tardor torna la Marxa Btt Rupit i Pruit. L'Ajuntament de Rupit i Pruit i un grup d'amants de la BTT organitzem el proper 5 d'octubre de 2013 a les 9 del matí la 3a edició d'una marxa que esperem que es converteixi en un clàssic a la comarca d'Osona. Aquest any es farà just un cap de setmana després de la Festa Major de Rupit i en ple inici de la tardor, de manera que serà un bon moment de gaudir dels colors de la natura en aquesta estació de l'any i amb un recorregut que esperem que agradi a tots els amants de la bicicleta de muntanya.

Inscripcions anticipades obertes.

Recordem que hi ha un límit de 250 participants.